top of page
  • Writer's pictureTeta Esti

KAM NA DOBRE ŠTRUKLJE V LOGARSKI DOLINI IN MATKOVEM KOTU?

Letos je tudi meni korona spremenila plane glede potovanj. Čeprav mi je bila misel, da z mojega potovanja na drugo stran sveta ne bo nič, neprijetna, sem se sčasoma sprijaznila. Kmalu mi je postalo jasno, da čisto premalo poznam Slovenijo in da je prelepa, tako da lahko iz vse te neprijetne situacije "potegnemo" tudi kaj dobrega, prijetnega.


Seveda je pomemben del mojih izletov dobra kulinarika. Kot najbrž že veste, obožujem štruklje. Tako ti danes predstavljam dve lokaciji, kjer odlično poskrbiš za svoje brbončice.


Prva je Dom planincev v Logarski dolini, kjer sem si privoščila gobovo juho z ajdovimi žganci in štruklje. Ne bom dolgovezila - zelo prijazno osebje, okusna hrana in priročna lokacija blizu vseh glavnih točk. Več naj povedo slike. :)


Druga odlična lokacija pa se nahaja nekoliko višje, v Matkovem kotu. Planinski dom Majerhold bi bil zagotovo ena izmed lokacij, kjer bi bilo vredno preživeti eno noč ali kaj več. Jaz sem se tokrat ustavila le na pokušino štrukljev - slanih in sladkih. :)

In kaj mi je bilo poleg okusnih štrukljev še pri srcu? :)

Znova prijazni domačini in odlična lokacija, daleč od "ponorelega sveta", vse te hišice so tako pravljične, da bi se zlahka odklopila od vsega.



Jaz se zagotovo vrnem. :)


542 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page