top of page
  • Writer's pictureTeta Esti

NA KOFCE NA ŠTRUKLJE

Kofce so ena izmed mojih najljubših planin. Tja sem se že kot majhna deklica z družino večkrat odpravila na izlet.

Tako odločitev, kje naj otvorim sezono planinarjenja, ni bila težka. Seveda sem imela vseskozi v mislih, da me na vrhu čakajo najboljši štuklji.

Če ste jih že poskusili, se vam zdaj zagotovo cedijo sline. Če pa sedaj prvič slišite za to božansko malico na vrhu planine, mislim, da je skrajni čas, da se odpravite na izlet in se prepričate. :)

No, za tiste, ki vam hribi ne "dišijo", imam dobro novico - štrukljarnica s široko ponudbo štrukljev čaka na vas ob ljubljanski tržnici.

Kaj mi je pri njih še posebej všeč?


Glede na to da sem velika ljubiteljica štrukljev, sem jih naročila že v mnogih gostilnah (in seveda pripravila tudi sama doma). Toda štruklji na Kofcah preprosto zmagajo!

Tokrat sem preizkusila slanega skutinega ter sladkega borovničevega in čokoladno-malinovega. Zares težko bi se odločila, kateri mi je bil najljubši - morda borovničev. Pred tem sem prav tako jedla sladkega skutinega z rozinami, ki je bil eden najboljših štrukljev v mojem življenju.

In kaj bi želela poudariti?


Štruklji so zagotovo še slajši zaradi prijaznega osebja. Poleg tega so me čisto navdušili njihovi krožniki. Celoten paket si zares zasluži čisto desetko, ne pretiravam! :)


Ker ne bom dolgovezila, za več info obiščite spletno stran štrukljarnice ali planinskega doma, štruklje pa čim prej preizkusite!


131 views0 comments
bottom of page